Elevă dispărută de la o școală din Mangalia

694
Elevă dispărută de la o școală din Mangalia - untitled-1326958010.jpg
Polițiștii din Mangalia au fost sesizați de o familie din localitate despre dispariția unei eleve de 14 ani. Potrivit rudelor, Bianca Mihaela Birică este elevă în clasa a VIII-a la Școala Generală nr. 1 din Manga-lia, iar ultima dată când au văzut-o a fost luni după-amiază. Fata a ajuns la școală, dar le-a spus colegelor că pleacă pentru două ore. Nu s-a mai întors, însă.

În urma investigațiilor, s-a stabilit că minora se întâlnea, de aproximativ un an, cu Sedan Șaban, de 18 ani, din Mangalia. În prezent, polițiștii îl caută și pe acesta, întrucât nici el nu a mai dat pe acasă.

Minora a fost dată în urmărire națională. Semnalmentele fetei sunt: înălțime de 1,50 metri, constituție atletică, păr lung ondulat, șaten, față rotundă, ten măsliniu, poartă ochelari de vedere. La data dispariției, minora era îmbrăcată cu blugi albaștri, geacă scurtă, maro cu blăniță la guler și pulover maro.

Cei care pot furniza informații în legătură cu eleva sunt rugați să contacteze Poliția Mangalia sau Dispeceratul IPJ Constanța, telefon 0241/611.364, interior 20005. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Ianuarie 2012
Stire din Eveniment : Incendiu la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.3989 secunde