Elevii au demonstrat că știu regulile de circulație

80

Articole de la același autor

Întrucât însușirea regulilor de circulație de către elevi reprezintă o prioritate pentru polițiștii rutieri, săptămâna acesta polițiștii Compartimentului de Informare și Educație Rutieră au organizat și jurizat, în colaborare cu reprezentanții Inspectoratului Școlar al Județului Constanța, faza județeană a concursului "Educație rutieră, educație pentru viață!", etapă care a avut loc la Centrul Cultural din Ovidiu.

Scopul competiției l-a reprezentat formarea comportamentului rutier responsabil, pe baza cunoașterii și respectării regulilor de circulație, pentru prevenirea producerii accidentelor de circulație în rândul elevilor din învățământul preuniversitar. Cei 19 concurenți și-au demonstrat abilitățile practice, dar și cunoștințele teoretice, primind totodată încurajările colegilor și îndrumările cadrelor didactice.

În urma jurizării, echipajul câștigător a fost cel al Școlii Gimnaziale nr. 2 Ovidiu, care va participa la faza națională a concursului "Educație rutieră, educație pentru viață!". În final, toți concurenții au fost premiați pentru participare, dar în special pentru dorința de a arăta și celorlalți necesitatea și importanța cunoașterii și respectării regulilor de circulație. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4147 secunde