Concurs Elevii școlilor de șoferi, instruiți de polițiști

1184
Elevii școlilor de șoferi, instruiți de polițiști - actiunepolitai-1312560424.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au organizat o întâlnire cu elevii unei școli de șoferi.

Activitatea se înscrie în cadrul "Programului de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului", structurat pe cele trei module, respectiv prevenirea furturilor din autoturisme, din locuințe și a furturilor din camerele de hotel. Programul urmărește creșterea siguranței cetățenilor împotriva acestor infracțiuni, prin pregătirea oamenilor, în special cea a tinerilor și descurajarea infractorilor. Scopul întâlnirii a fost cel de a informa viitorii conducători auto cu privire la măsurile de siguranță pe care ar trebui să le adopte pentru a nu deveni victime ale furturilor din autoturisme.

Tinerii au fost sfătuiți să adopte o conduită preventivă în ceea ce privește protecția bunurilor personale, să nu lase în interiorul autoturismelor genți sau sacoșe, chiar dacă nu conțin bunuri de valoare, aparatul GPS-ul, interfața radio cd-ului auto, telefoane mobile, laptop-uri, camere video sau foto, documente, cărți de credit, sume mari de bani sau obiecte de îmbrăcăminte, chiar și atunci când părăsesc autoturismul pentru o foarte scurtă perioadă de timp.

La final, pentru a vedea gradul de atenție și de receptivitate, au completat chestionare și au primit pliante preventiv - informative.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4597 secunde