Elicopter SMURD prăbușit: Dosar penal pentru ucidere din culpă

663
1
Elicopter SMURD prăbușit: Dosar penal pentru ucidere din culpă - elicoptersmurdprabusitinghiol21-1418809598.jpg

Articole recomandate

Procurorii militari au început urmărirea penală în dosarul privind prăbușirea elicopterului SMURD în lacul Siutghiol, pentru ucidere din culpă, neluarea și nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă. Procurorii de la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar București care anchetează cauzele privind accidentul aviatic din județul Constanța au dispus, în 15 decembrie, începerea urmăririi penale pentru infracțiunile de neluare și nerespectare a măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

De asemenea, în continuarea cercetărilor, procurorii au extins urmărirea penală pentru ucidere din culpă, având în vedere faptul că toate cele patru persoane aflate la bordul elicopterului SMURD au decedat în urma accidentului aviatic din 15 decembrie.

Dosarul a fost deschis la Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București imediat după ce elicopterul aparținând SMURD Constanța s-a prăbușit în lacul Siutghiol, scrie mediafax.ro.

Comentează știrea

burdy
8 februarie 2015
Oferta lucru!

Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6439 secunde