Elicopterul SMURD, solicitat în urma unui accident. Un copil și patru adulți sunt grav răniți

118
Elicopterul SMURD, solicitat în urma unui accident. Un copil și patru adulți sunt grav răniți - elicoptersmurd-1506682838.jpg

Articole recomandate

Un grav accident de circulație a avut loc, de dimineața, pe DN1 București- Ploiești, la intrare în județul Prahova. Cinci victime, printre care și o fetiță de șase ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Un accident în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc, vineri dimineață, pe DN 1, pe raza localității prahovene Potigrafu, un copil care a rămas încarcerat a fost preluat de elicopterul SMURD.

Conform datelor furnizate de Serviciul Județean de Ambulanță Prahova, copilul, o fetiță de cinci ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral grav și un stop cardio-respirator resuscitat, fiind predat în stare de inconștiență elicopterului.

Din primele date obținute, se pare că micuța se afla într-un scaun special pentru copil, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Raluca Brezeanu.

Alte patru persoane au fost evaluate medical la locul accidentului.

Mama copilului, o femeie de 35 de ani care a suferit un traumatism cranio-cerebral minor și traumatism la torace, dar și un bărbat de 40 de ani care are fractură de femur și traumatism cranio-cerebral minor, au fost duși la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, celelalte două persoane implicate în accident refuzând transportul la spital.

Traficul în zonă a foat îngreunat, câteva ore, circulându-se dirijat pe câte o bandă pe sens, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3032 secunde