Elvețianul care a încercat să-și omoare soacra din Constanța, trimis în judecată

435
Elvețianul care a încercat să-și omoare soacra din Constanța, trimis în judecată - elvetiancareaincercatsasiomoares-1397583570.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au trimis în judecată un cetățean elvețian care, la sfârșitul lunii martie, a încercat să-și omoare soacra, lovindu-o de mai multe ori cu ciocanul în cap. Julian Marechal, de 31 de ani, este acuzat de tentativă de omor și, în prezent, este arestat preventiv. 


Potrivit anchetatorilor, bărbatul a venit la Constanța, la sfârșitul lunii martie, s-a cazat la hotelul "Maria" din zona Gării, după care a mers țintă la apartamentul socrilor lui, situat în zona Anda. Soacra lui, Violeta G.,  era singură acasă, iar la câteva minute după ce i-a deschis ușa locuinței, bărbatul a scos un ciocan și a lovit-o de mai multe ori, în zona capului. Scăparea victimei a fost intervenția vecinilor, care i-au sărit în ajutor, alarmați de strigătele ei disperate. Medicii legiști au stabilit că bărbatul i-a pus victimei viața în pericol. 


Din primele cercetări, se pare că suspec-tul era supărat că soția intenționa să-l părăsească. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4864 secunde