Emblema de onoare a Forţelor Navale pentru doi militari de la Şcoala de Maiştri Militari

270

Articole de la același autor

Locotenent-colonel Bogdan - Felix Mihăică și maistru militar clasa a III-a Remus Marian Rogoz, de la Şcoala Militară de Maiştri Militari, au fost recompensați, cu ocazia Zilei Naționale a României, cu Emblema de Onoare a Forțelor Navale Române și, respectiv, cu Emblema de Merit în Slujba Păcii clasa a III-a.

Lt.col. Mihăică ocupă, din 2018, funcția de șef Compartiment Operații și Instrucție, în cadrul Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale. Este absolvent al Academiei Forțelor Terestre, iar experiența acumulată în cadrul unităților luptătoare l-a modelat într-un profesionist desăvârșit. Întreaga sa pricepere se reflectă, astăzi, în activitățile de planificare și evaluare a nivelului de instruire în cadrul Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale, fie că este vorba de personalul militar sau de elevi. Mai mult decât atât, lt.col. Bogdan - Felix Mihăică s-a remarcat întotdeauna prin devotamentul arătat perfecționării profesionale și s-a dovedit a fi un excelent exemplu de conduită militară și personală pentru colegii săi.

La rândul său, maistrul militar clasa a III-a Remus Rogoz este absolvent al Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale, în promoția 2014, și este expert în comunicații navale. Și-a început cariera la bordul dragorului maritim „Slt. Alexandru Axente” (DM 30), alături de al cărui echipaj, până în 2017, a participat la șase misiuni NATO. Din 2018 este încadrat la Catedra de Electronică și Informatică din cadrul Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale. În 2020, m.m. III Rogoz a făcut parte din echipajul puitorului de mine și plase „Vam. Constantin Bălescu” (PMn 274), într-una dintre cele mai importante misiuni asumate de Forțele Navale Române, în ultimii 30 de ani.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5552 secunde