Emir Kusturica, urmărit penal în România. Ce acuzații i-au adus procurorii români

298
Emir Kusturica, urmărit penal în România. Ce acuzații i-au adus procurorii români - emirkusturica21620200-1553696106.jpg

Articole recomandate

Emir Kusturica a fost urmărit penal de procurorii români. Starul internațional a fost prins cu 25 de gloanțe în bagajul de mână, pe aeroportul Băneasa, anunță România TV.


Emir Kusturita a fost urmărit penal pentru contrabandă calificată. În acest interval a fost dat chiar și în consemn la frontieră. În vara anului trecut, dosarul a fost clasat, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea a cerut instanței confiscarea cartușelor ridicate pe Aeroportul Băneasa. Acum, Judecătoria Buftea a fost de acord cu confiscarea specială a muniției, aflată în camera de corpuri delicte.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu 4 ani, când regizorul și cântărețul sârb a fost prins pe aeroport cu 25 de gloanțe de calibru 9 mm. Muniția se afla în bagajul lui de mână și a fost descoperită lacontrol de luptătorii Antitero. Ancheta a scos la iveală faptul că artistul avea permis de port armă dat de autoritățile de la Belgrad pentru un pistol de calibru 9 mm, însă nu avea autorizație pentru a transporta cartușele.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5774 secunde