În zona Gării Constanța,

Escrocherii cu gresie vândută în loc de telefoane mobile

529
1

Constănțenii amatori de telefoane mobile performante, dar care nu au posibilitatea financiară de a le achiziționa la preț întreg, din magazinele de specialitate, sunt atrași de ofertele cu care încearcă să-i atragă "băieții cu telefoane" din zona Gării Constanța.

Sunt interesați, chiar dacă știu că marfa este furată sau adusă din China, datorită prețului accesibil. "E o pomană!", insistă vânzătorul negricios, iar cumpărătorul îl crede și se grăbește să scoată banii sau să dea propriul telefon la schimb, dacă neguțătorului de ocazie îi place marca și starea dispozitivului.

Ceea ce află cumpărătorii atunci când este prea târziu este că în loc de telefonul performant promis, primesc o bucată de săpun sau de gresie, ambalată cu grijă în bandă izolatoare și mascată în husă sau în cutie.
Inițial, cumpărătorul primește telefonul performant, îl admiră, se convinge că vrea să-l achiziționeze, numai că în momentul tranzacției, bișnițarul are grijă să înlocuiască aparatul cu un fals. La fel a pățit, marți seară, un tânăr, în zona Gării Constanța. "Mi-a spus că îmi dă un Samsung Galaxy S2 la 600 de lei. L-am văzut, arăta bine, nu era lovit și mi-am zis că e o afacere bună, mai ales că în magazin un smartphone din acesta costă de patru ori mai mult. Nu știu cum a făcut, dar după ce m-am îndepărtat, am văzut că aveam o bucată de gresie", ne-a spus constănțeanul pățit.
Iar acesta nu este primul caz petrecut în zonă, atrag atenția polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța, plângeri similare fiind formulate și de alți pățiți.
Tocmai de aceea, sfatul polițiștilor este să nu mai achiziționați bunuri de la comercianții ambulanți din zona Gării Constanța; iar dacă o faceți și le cădeți victimă, depuneți plângere și furnizați oamenilor legii cât mai multe date cu privire la cel care v-a păcălit.

Comentează știrea

Vali
6 septembrie 2012
O.K.

Cata vreme sunt destui cretini care sa cumpere orice lucru de la oricine doar ca e ieftin se va incuraja activitatea hotilor,talharilor si a altor cacati de acest gen. E buna experienta traita de fraieri!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4389 secunde