ESTE MAȘINA PREFECTULUI DE GORJ. Poliția s-a autosesizat. Șoferul, AMENDA MAXIMĂ

3731
3
UPDATE: Șoferul prefectului din Gorj a fost identificat și amendat de polițiști cu suma de 20.000 lei.


UPDATE: Potrivit IPJ Constanța, polițiștii s-au autosesizat și efectuează verificări, urmând a fi luate măsurile legale care se impun. Șoferul care a pătruns pe nisip riscă amenda maximă prevăzută de lege, de 20.000 de lei. Ultimii conducători auto sancționați sunt cei care au intrat cu mai multe autoturisme pe plaja protejată de lege, de la Corbu.



Autoturismul cu numărul de MAI, surprins parcat în buza mării, pe plaja din stațiunea Olimp, aparține Prefecturii Gorj. Explicația pentru care mașina a ajuns pe plajă face toți banii. Gheorghe Paraschivu, prefectul județului Gorj, susține că la volan se afla șoferul, care ar fi greșit drumul și s-a rătăcit. Atât de tare s-a rătăcit, încât a parcat pe plajă 5 minute, potrivit celui care a fotografiat autoturismul, iar în mașină se aflau doi bărbați, care ar fi plecat la scurt timp după ce a fost făcută poza. Ne întrebăm dacă Poliția Rutieră se va autosesiza în acest caz, șoferul riscând până la 20.000 de lei amendă.

Comentează știrea

EGO
9 septembrie 2016
masina pe plaja

Un om care minte in halul asta,nu poate fi functionar guvernamental !Asteptam reactia guvernului (auzi, ,,s-a ratacit micutul ,, )

Murphy
9 septembrie 2016
Da bai , s-a ratacit, e clar ?

Sigur ca s-a ratacit si a cautat nordul dupa muschiul de pe copaci si cu un GPS portabil, e clar ca de vina este Gagal a lui Vanghelie pentru ca l-a ratacit pe om, in loc sa-l duca la loc luminos, la loc cu verdeata, l-a dus pe malul marii sa-i friga astia, colegii lui, amenda maxima, dar las' ca-i bine, banii de amenda vin de la MAI si pleaca la MAI, deci e tadi pi mandi, ce iei dai la MAI .Alo, alo....MAI-ul ? Nu puteti sa spuneti ca eram in misiune operativa la malul marii, poate-mi anuleaza amenda !

NEA MARIN
9 septembrie 2016
prefect

De asta apar bancuri cu olteni.Domn prefect venisi cu masina de serviciu la mare?Poate ne da DIPI raspunsul

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0005 secunde