Evadare spectaculoasă din sediul poliției, pe ușa din față

786
Evadare spectaculoasă din sediul poliției, pe ușa din față - 97e4ae5d9e8494f25e12117c8ca47b58.jpg

Articole de la același autor

Vineri dimineață, telefoanele Poliției Constanța au început să sune în disperare după ce doi minori au fost văzuți de mai mulți oameni alergând pe străzile din Palas cu cătușele la mâini.
Firește, presupunerile tuturor s-au adeverit în scurt timp, în sensul că cei doi reușiseră să evadeze din sediul Secției 4 Poliție, unde fuseseră aduși pentru cercetări.
Cei doi minori se numesc Ali Acî, și Mustafa Elvis, și au 14, respectiv 15 ani. Băieții sunt cunoscuți anchetatorilor ca fiind implicați, în ultimii ani, în mai multe furturi din locuințe din Constanța.
Din câte se pare, vineri di-mineață, cei doi au fost prinși de polițiștii de la Secția 5 și au fost predați spre cercetare colegilor lor de la Secția 4. Cei doi, încătușați fiind, au fost lăsați, pentru o scurtă perioadă de timp, într-un birou al Secției 4, polițiștii plecând să facă o serie de verificări în ceea ce îi privește.
Băieții nu au stat pe gânduri și au fugit imediat din sediul Poliției, profitând de faptul că au fost lăsați singuri. Nestingheriți, au ieșit chiar pe ușa din față.
Polițiștii au plecat imediat în căutarea celor doi copii, care au reușit să dea atât de multe bătăi de cap oamenilor legii. Vineri, la închiderea ediției, oamenii legii încă nu reușiseră să dea de urma celor doi mici infractori.
Comisarul șef Dumitru Catană, șeful Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, ne-a declarat că urmează să se facă cercetări cu privire la împrejurările în care cele două persoane cercetate au putut pleca din sediul Poliției. "Dacă se va dovedi că acest lucru s-a petrecut din cauza neglijenței vreunui polițist vor fi luate măsuri împotriva acestuia", ne-a declarat acesta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6811 secunde