EVADARE SPECTACULOASĂ! RECOMPENSĂ URIAȘĂ pentru cei care dau informații

188
EVADARE SPECTACULOASĂ! RECOMPENSĂ URIAȘĂ pentru cei care dau informații - elchapoguzmanmexicforbescom-1436857048.jpg

Articole recomandate

Procuratura generală din Mexic oferă o recompensă de 60 de milioane de pesos (circa 3,8 milioane de dolari) pentru orice informație despre locul unde s-ar putea ascunde baronul drogurilor Joaquín ,,El Chapo'' Guzmán, care a evadat sâmbătă din închisoare. Suma oferită este dublă față de cât s-a oferit la prima evadare a liderului cartelului Sinaloa.



Recompensă de 3,8 milioane. Procurorul general, Arely Gómez, a justificat această majorare a recompensei pentru că este vorba de o persoană care a evadat de două ori din sistemul penitenciar și pentru că reprezintă o amenințare pentru securitatea publică.


La anunțarea recompensei, Gómez i-a informat pe cetățeni că pot folosi o linie telefonică gratuită pentru a face denunțuri asupra cazului și a prezentat o fotografie recentă a traficantului de droguri, în care acesta apare fără mustață și cu capul ras.

Recompensă pentru liderul drogurilor în Mexic. Guzman a evadat sâmbătă dintr-o închisoare aflată la Altiplano, la 90 de kilometri vest de capitala Ciudad de Mexico, printr-un tunel care ducea într-o clădire aflată în construcție. ,,El Chapo'' a mai evadat în 2001 dintr-o închisoare de maximă securitate, ascuns într-un coș cu lenjerie murdară.













Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4963 secunde