Eveniment important, desfășurat de polițiștii constănțeni

142
Eveniment important, desfășurat de polițiștii constănțeni - elevii1496852839-1555057779.jpg

Articole de la același autor

La data de 11 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiști de la Postul de Poliție Fântânele, au desfășurat activități preventive la Școala Gimnazială nr.1 din localitate.

Scopul acțiunii a fost conștientizarea consecințelor grave care se pot răsfrânge asupra copiilor din pricina violenței și prevenirea bullyingului și a comportamentelor violente.

În acest context, polițiștii au discutat cu elevii despre semnificația termenului de bullying, explicându-le totodată modalitățile de prevenire ale acestui fenomen. Totodată, în cadrul acestei activități, au fost prezentate tinerilor noțiuni legate de răspunderea penală și contravențională a minorilor, polițiștii sfătuindu-i pe elevi să ceară ajutorul părinților și profesorilor ori de câte ori sesizează un comportament agresiv din partea colegilor sau prietenilor.

Activitățile desfășurate fac parte din Programul de prevenire a delincvenței juvenile și victimizării minorilor - prioritate națională și locală și proiectul "Pregătiți pentru viață".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7173 secunde