Evenimente publice în siguranță, la Constanța

165
Evenimente publice în siguranță, la Constanța - evenimentepublice-1598597259.jpg

Articole de la același autor

În acest sfârșit de săptămână,  jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța,  cu sprijinul lucrătorilor din cadrul I.P.J. Constanța și I.S.U. Constanța vor asigura măsurile de ordine publică cu ocazia evenimentelor organizate în zona de competență.


În scopul protecției participanților, prevenirii faptelor de natură contravențională și penală, dar și respectării măsurilor preventive dispuse de autorități în actualul context epidemiologic, jandarmii se vor afla în zonele în care se vor desfășura evenimentele programate în perioada următoare.


Evenimentele anunțate până în acest moment la care oamenii legii vor fi prezenți sunt următoarele:  manifestările cultural-artistice organizate în Piața Ovidiu(Săptămâna Culturală – ieri și azi), pe Faleza Cazino Constanța(JazzUp Sea Festival), Parcul Arheologic(Be Safe-Best Summer Art Fest, proiecție film), Parcul Km 4-5 prelungirea Liliacului (Caravana Zbumzzi), Parcul Teatrului Oleg Danovski( Marea și Muzica, Magic Swing în Parcul Tăbăcărie(Seri de Teatru la Pontul Euxin), precum și meciul internațional de handbal masculin A.H.C Dobrogea Sud Constanța – H.C.Victor(Rusia) în cadrul EHF Europa League
Pe timpul misiunilor oamenii legii vor purta discuții cu cetățenii, le vor prezenta atribuțiile Jandarmeriei și îi vor informa cu privire la respectarea normelor legale.


         Pentru un plus de siguranță,  jandarmii constănțeni recomandă participanților:
 să respecte indicațiile organizatorilor și ale forțelor de ordine;
 să nu se implice în conflicte ce ar putea conduce la tulburarea ordinii și liniștii publice;
 să fie atenți la bunurile și obiectele personale;
 să supravegheze copiii pentru a nu îi pierde în mulțime;
 să respecte măsurile dispuse de autorități în vederea prevenirii răspândirii virusului SARS Cov 2
 să solicite sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului 112, în caz de urgență.  


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.5155 secunde