Evenimente supravegheate atent de jandarmi

173
Evenimente supravegheate atent de jandarmi - evenimentesupravegheateatent-1431104440.jpg

Articole de la același autor

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii din cadrul IJJ Constanța vor asigura măsurile de ordine publică la manifestările care vor avea loc în județ. Sâmbătă, militarii vor asigura liniștea publică la "Ziua Europei, Constanța orașul meu", ce se va desfășura pe traseul Sala Sporturilor - Instituția Prefectului județului Constanța, cu începere de la ora 10.00. 


În aceeași zi, vor fi asigurate măsurile de ordine publică la Crosul Student Run, ce se va desfășura pe traseul Piața Ovidiu - Sala Sporturilor, cu începere de la ora 14.00. Tot sâmbătă, jandarmii vor fi prezenți la Lumina și Chirnogeni, la zilele acestor localități. 


Duminică, militarii vor fi prezenți la luptele tătărești-kureș, din cadrul competiției intitulată Trofeul Mării Negre, la stadionul "Iftimie Ilisei" din municipiul Medgidia. 


Jandarmii constănțeni recomandă partici-panților: adoptarea unui comportament decent; respectarea indicațiilor forțelor de ordine și evitarea implicării în conflicte de orice natură; acordarea unei atenții deosebite copiilor care se pot rătăci cu ușurință în mulțime. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Jandarmii constănțeni donează sânge
Marţi, 18 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Jandarmii constănțeni donează sânge
Pagina a fost generata in 0.6026 secunde