Examinările auto de astăzi, sub semnul întrebării

228
Examinările auto de astăzi, sub semnul întrebării - politiarutiera113502071861351076-1356045685.jpg
Condițiile meteorologice pun în încurcătură desfășurarea probei practice pentru obținerea permisului de conducere. Ieri, reprezentanții Serviciului Permise Auto și Înmatriculări Con-stanța au fost nevoiți să suspende desfășurarea examinării care ar fi trebuit să aibă loc în municipiul Mangalia. 
Astăzi, este posibil ca o decizie similară să se ia cu privire la examinarea ce trebuie să se desfășoare în municipiul Constanța. 
"Nu am luat decizia suspendării definitive a examinării, pentru că sperăm că vremea se va îmbunătăți. Sunt multe persoane cărora le expiră perioada în care pot susține examenul pentru permisul auto și de aceea sperăm să se poată desfășura proba practică mâine (n.r. - vineri, 21 decembrie). Oricum, vom anunța în cursul dimineții dacă va fi suspendată", a declarat comisarul șef Romeo Tecău, șeful serviciului, pentru "Cuget Liber". 
De aceea, persoanele care sunt programate pentru a susține astăzi proba practică auto sunt înde-mânate să contacteze în prealabil reprezentanții serviciului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.308 secunde