EXCLUSIV! Prima declarație a noului șef al Poliției de Frontieră Constanța, comisarul șef Dumitru Radu

2361
7
EXCLUSIV! Prima declarație a noului șef al Poliției de Frontieră Constanța, comisarul șef Dumitru Radu - dumitruradu-1315899458.jpg
"Am fost împuternicit la comanda Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Constanța, însă nu pe o perioadă determinată. Știți cum este: împuternicirea poate înceta oricând. În momentul de față suntem foarte preocupați de reorganizarea Poliției de Frontieră", a declarat comisarul șef Dumitru Radu.
El a precizat că va veni la Constanța imediat cum termină de predat gestiunea de la Inspectoratul Județean al Poliției de Frontieră Brăila, instituție pe care o conduce.


Comentează știrea

FLORIN
13 septembrie 2011
RUSINE MAI

CE REPEDE SE GASESC FUNCTII PENTRU UNII. IN 3 LUNI 3 FUNCTII DE CONDUCERE, 2 INSPECTORATE SI O SCOALA DE FORMARE. ALTUL SI MAI TARE ESTE TARSANOAGA (SEF LA IJPF IALOMITA), IN 2 Ani DE ZILE DIN AGENT A AJUNS SEF DE INSPECTORAT, A FACUT RAPID O FACULTATE SI UN MASTER LA SPIRU HARET SI IATA L PATRON LA IALOMITA. OARE OR FI ASTIA NISTE GENII SI NOI SUNTEM NISTE PROSTI? EI SUNT SMECHERII DE ROMANIA, CE AU LUMEA LA PICIOARE. NOI NU SUNTEM DECAT SCLAVII LOR LA "RADU SRL" SI "SC TARSANOAGA SA"

Cristi
13 septembrie 2011
"Stiti cum este: imputernicirea poate inceta oricand..."

Cata inteligenta degaja truismul acestui militian! Deh! Scoala lui "iarna nu-i ca vara"...

un politist
13 septembrie 2011
pentru un inspectorat mai curat

Felicitari domnule,lasai pe carcotasi in ale lor sti cum se zice "cand nu poti ajunge la struguri zici ca sunt acri",punei la treaba pe trantorii din inspectorat ca numai sticle de alcool au in cap. Sa auzim de bine

ma cheama Popescu de la ru si promit ca icepand de astazi ma autodenunt , ca am multe pe suflet in special in ultimel 3 luni
13 septembrie 2011
pt burcea si alti spritari sefi

betivanilor ati dat de dracu va venit in sfarst si voua un jupan ( vezi ca burcea et comp. pe timpul lui toba pana la ora 10 goleau vro 2 sticle alcool cu grade multe dupa care se dregeau cu bere, si puneau la cale managementul ijpf) si printre sticle mai comandau si un articol de presa

intamplator coleg cu tine
13 septembrie 2011
pt Popescu de la ru cu alergie la militieni

dom Popescu ar fi bine sa te spovedesti de cele cunoscute sau necunoscute ca ai multe pe suflet si apasa greu, si poare ti se mai iarta din porcari unele cu iz penal. Iartal doamne si pe acesta ca poate a gresit cu voie sau fara voie ?

Iancu
19 iunie 2012
Sugeo boule

Ce ai facut boul boilor? Te-ai imbolnavit? Tu, cel mai corect si cinstit dintre militieni? Esti o jigodie imputita si meriti din plin tot raul din lume handicapatule....s-au saturat si prostii aia care te-au tinut in brate ani de zile de tine.....esti atat de prost si de incult incat inspiri mila jegosule....au inceput lumanarile sa-si faca efectul muistule......iti doresc sa ai putere sa razbati focurilor iadului care iti vor afecta familia......si sa te gandesti la cat rau ai facut oamenilor fara sa-ti faca absolut nimic.

Iancu
27 iunie 2012
Boule mai traiesti?

Pai la cat de prost si retardat esti chiar ma mir ca te mai suporta pamantul cretinule.....il cunosc pe handicapatul de tactu de pe vremea cand era tot un militian prost ca tine......la ce cabinet veterinar te tratezi boule?......sa il recomanzi si vacii de langa tine.....vai de mama voastra de jigodii penale.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.87 secunde