Exercițiu militar în vestul Mării Negre, cu nave din România, Bulgaria, SUA, Grecia, Italia

113
Exercițiu militar în vestul Mării Negre, cu nave din România, Bulgaria, SUA, Grecia, Italia - nave-1404483181.jpg

Articole recomandate

România va participa cu două nave militare, în perioada 4-12 iulie, la exercițiul multinațional NATO Breeze 2014, care are loc în Marea Neagră, la manevre urmând să ia parte și nave din Bulgaria, SUA, Turcia, Grecia și Italia, informează Mediafax.
Statul Major al Forțelor Navale informează că dragorul maritim "Alexandru Axente" și fregata "Regina Maria", cu un elicopter la bord, vor participa la exercițiul multinațional NATO Breeze 2014, care are loc în Marea Neagră, în apele teritoriale ale Bulgariei și în apele internaționale. Participarea dragorului este programată pentru perioada 4-12 iulie, iar cea a fregatei, din 8 până pe 12 iulie.
Timp de o săptămână, militari din Bulgaria, Grecia, Italia, Turcia, România și SNMCMG2 (Gruparea Permanentă NATO de Luptă Împotriva Minelor nr. 2) vor desfășura exerciții de căutare și salvare vieți pe mare, recuperarea naufragiaților, exerciții de monitorizare a traficului navelor comerciale, exerciții de reacție la primirea unei avertizări de amenințare asimetrică, exerciții de luptă împotriva minelor, exerciții de luptă antisubmarin, precum și trageri de artilerie cu armamentul de la bordul navelor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8914 secunde