EXPLOZIE ÎN CARREFOUR. UN BĂRBAT A DETONAT UN DISPOZITIV EXPLOZIV

4890
3
EXPLOZIE ÎN CARREFOUR. UN BĂRBAT A DETONAT UN DISPOZITIV EXPLOZIV - 646x4041-1473329777.jpg
O explozie a avut loc la un centru comercial din Focșani, anunță Realitatea Tv. Două persoane au fost rănite. Potrivit presei locale, un bărbat avea un dispozitiv exploziv pe care l-ar fi detonat.





UPDATE: Complexul a fost evacuat de urgență, iar traficul a fost blocat pe Șoseaua de Centură. Un bărbat a detonat un dispozitiv exploziv în Carrefour Focșani. Alarma a fost dată în urmă cu câteva minute, iar toți clienții hipermarket-ului au fost evacuați de urgență. Mai multe mașini de poliție sunt în zonă, scrie Adevarul.

UPDATE: Totuși, până în acest moment informațiile sunt contradictorii: unele surse spun că de fapt ar fi explodat un telefon, în timp ce altele relatează că s-ar fi prăbușit o parte a planșeului din cinematograful aflat în incinta centrului comercial. Până la această oră, reprezentanții ISU nu au putut fi contactați pentru a lămuri problema, scrie adevarul.ro



Comentează știrea

jj
8 septembrie 2016
j

o mancat unu fasole de la autoservirea carfur si a dat una mai zgomtoasa. hai, inapoi la somn

m
8 septembrie 2016
mm

Stire beton.Habar nu aveti ce s-a intamplat dar titlu ati gasit.Titlul trebuie sa fie cat mai pompos si socant,pentru fraieri,cu toate ca jurnalistul nu a facut decat ce a facut ponta!

m
8 septembrie 2016
mm

Sa te vedem cum iti ceri scuze!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.911 secunde