Explozie într-un apartament din Constanța

307
1
Explozie într-un apartament din Constanța - explozie-1381163191.jpg

Articole de la același autor

Explozie puternică, ieri dimineață, într-un bloc de pe Aleea Garofiței din municipiul Constanța. Echipajele de intervenție din cadrul Inspec-toratului pentru Situații de Urgență Constanța s-au deplasat imediat la fața locului pentru a interveni.

Bărbatul de 76 de ani le-a spus pompierilor că a vrut să verifice dacă butelia scapă gaze, cu chibritul, ducând butelia în baie.

"Proprietarul avea o bucătărie improvizată în balcon, iar în momentul în care a în-cercat să folosească butelia și-a dat sea-ma că scapă gaze. A transportat butelia din balcon în baie fără să închidă robinetul, pe tot traseul acumulându-se gaze. Ajuns în baie, bărbatul a vrut să verifice butelia cu flacără deschisă, folosind un chibrit, moment în care a avut loc explozia. Proprietarul apartamentului s-a ales doar cu răni foarte ușoare. A fost afectat apartamentul, piese de mobilier, tencuială, ușile de la sufragerie, balcon, baie", precizează căpitanul George Nicolae din cadrul ISU Dobrogea. 

Comentează știrea

hmmm
8 octombrie 2013
ori e nebun,

ori erea beat; ori voia sa distruga apartamentul... Cum sa folosesti flacara deschisa, cand ai scurgeri de gaze? Si la interior... o aduci de la balcon in baie? Cu scurgeri? poveste dubioasa...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5075 secunde