Explozie puternică. Doi bărbați au fost răniți grav după ce au aruncat cu benzină în sobă

139
Explozie puternică. Doi bărbați au fost răniți grav după ce au aruncat cu benzină în sobă - smurd-1486193126.jpg

Articole recomandate

O explozie puternică a avut loc vineri, într-o comună din județul Cluj. Doi bărbați au fost răniți grav după ce ar fi aruncat benzină într-o sobă cu lemne, dintr-o sticlă în care credeau că este apă.


Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș, a declarat că cei doi au fost transportați la UPU Cluj-Napoca în stare critică și se va încerca transportarea lor spre un spital de arși din țară, fiind solicitat un elicopter care, însă, nu a putut interveni din cauza vremii


"Doi bărbați de 33 și 35 de ani din comuna Bobâlna au fost grav răniți și prezintă arsuri, fiind în stare critică. Din primele informații rezultă că ar fi vrut să stingă focul dintr-o sobă cu lemne, dar au aruncat benzină dintr-o sticlă în loc de apă și au fost atinși de suflul flăcărilor degajate. Echipajele medicale sosite la fața locului au realizat gravitatea rănilor și s-a încercat aducerea unui elicopter pentru a-i transporta la un spital de arși dar acesta nu a putut interveni din cauza vremii. Cei doi răniți au fost transportați la UPU Cluj-Napoca și se va încerca, ulterior, să fie transportați la un spital de arși", a spus Biriș.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3972 secunde