Extrădat în Italia

452
Judecătorii de la Curtea de Apel Constanța au decis extrădarea în Italia a lui Ștefan Sallai, de 43 ani, din Petroșani, județul Hunedoara, care a fost depistat, la data de 7 februarie, în localitatea Sulina, unde se ascundea pentru că știa că este căutat de autoritățile italiene. Individul le-a spus magistraților că este de acord să fie transferat autorităților din Brescia - Italia pentru a executa pedeapsa la care a fost con-damnat, respectiv 14 ani și două luni de închisoare.
Judecătorii constănțeni au decis, totodată, ca el să stea după gratii până în momentul în care va fi extrădat efectiv.
Sallai este acuzat de autoritățile italiene de lipsire de libertate în mod ilegal, tâlhărie și vătămare corporală gravă.
Potrivit anchetatorilor, în 2005, Ștefan Sallai, împreună cu un alt bărbat, a sechestrat o femeie, pe care a torturat-o cu scopul de a o jefui. Cei doi i-au legat italiancei mâinile și picioarele și au bătut-o cu bestialitate, provocându-i răni grave pe tot corpul și pe față, au ars-o în zona genitală, după care
i-au furat un telefon mobil, un ceas Rolex, un colier și o pereche de ochelari. Sallai a reușit să se sustragă cercetărilor demarate de anchetatorii italieni, el fiind judecat și condamnat în lipsă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7535 secunde