Făceau bani frumoși din vânzarea țigărilor de contrabandă

863
1
Făceau bani frumoși din vânzarea țigărilor de contrabandă - tigaridecontrabanda-1328116244.jpg
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au reținut în vederea confiscării aproape 10.000 de țigarete netimbrate și de proveniență duty free care erau oferite spre comercializare de doi cetățeni români pe raza municipiului Constanța.
Unul dintre aceștia se numește Constantin Donose, de 44 de ani, care a fost depistat de oamenii legii, în zona Selgros, de pe bulevardul Tomis, având într-un autoturism 1.400 de țigarete de diferite mărci pe care intenționa să le comercializeze.
Câteva ore mai târziu, în piața Abator, din Constanța a fost prins un alt bărbat, Florian Platon, de 36 de ani, care avea în autoturismul său 6.940 de țigarete de diferite mărci, pe care le oferea spre comercializare. În urma controlului, a mai fost descoperită și suma de 5.992 de lei, rezultată, spun polițiștii, din comercializarea țigaretelor, pe care polițiștii de frontieră le-au ridicat pe bază de proces-verbal.
Cei doi cetățeni au declarat că au achiziționat respectivele pachete de țigarete din magazinele duty free.
Întreaga cantitate de țigări, în valoare de aproximativ 4.170 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar cei doi bărbați au fost amendați cu câte 1.000 de lei fiecare.

Comentează știrea

un vot
2 februarie 2012
se iau de astia mici-de aia de la vama sud agigea -contrabanda ptr niro si europa nu se ia nimeni

ce coruptie-de 20 de ani se aduc marfuri de contrabanda din china cu containerele-se iau de trepadusi care nu dau spaga cuvenita mafiei

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Ianuarie 2012
Stire din Eveniment : Contrabandă cu parfumuri din Bulgaria
Pagina a fost generata in 0.1921 secunde