Familia Luizei Melencu, protest în fața sediului DIICOT

217
Familia Luizei Melencu, protest în fața sediului DIICOT - melencu-1575389880.jpg

Articole recomandate

Membri ai familiei Luizei Melencu, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie, au protestat, marți, în fața DIICOT, fiind nemulțumiți de modul în care decurge ancheta față de Gheorghe Dincă, suspectul crimelor de la Caracal.


Monica Georgeta Melencu, mama Luizei, a explicat că dorește să fie primită în audiență de procurorul-șef interimar al DIICOT, Giorgiana Hosu, pentru a avea o discuție "civilizată".


"Aș vrea să stau de vorbă civilizat despre anchetă. Pur și simplu să purtăm civilizat o discuție. Aș vrea să stau de vorbă cu domnul procuror Pătuleanu și cu doamna Hosu. Cu doamna Hosu pentru că, atunci când se întâmplă ceva, dânsa iese pe posturile de televiziune și are curajul să spună ce se întâmplă. Sper să aibă curajul să ne acorde cinci minute", a spus Monica Georgeta Melencu.


Mama Luizei a relatat că Gheorghe Dincă a avut o altercație, luni, cu avocatul familiei, Tonel Pop, în timpul unor audieri care au avut loc la sediul Poliției.


"Un inculpat a sărit la gâtul unui avocat. Și nu a fost prima dată. Domnul Tonel a fost avertizat de Dincă să aibă grijă ce vorbește. O doamnă avocat îi adresa întrebări. Prima dată, Dincă a fost calm, dar când l-a văzut pe Tonel s-a declanșat o divergență între dânșii. Un ofițer de poliție a intervenit între ei", a povestit Monica Georgeta Melencu.


În fața sediului DIICOT se află și bunicul Luizei, care a spus că este dezamăgit de ancheta procurorilor, el susținând în continuare că nepoata sa nu a fost ucisă, ci răpită și traficată.


Gheorghe Dincă susține că a ucis-o pe Luiza Melencu
 
Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie, când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112 și, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale.


De asemenea, el a susținut că a ucis-o și pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la marginea unei păduri de lângă Caracal.


În urma unei expertize ADN efectuate de INML s-a stabilit că fragmentele osoase găsite în cenușa din butoiul metalic de la domiciliul lui Gheorghe Dincă aparțin Alexandrei Măceșanu, cu o probabilitate de 99,93%.


INML a efectuat o altă expertiză a fragmentelor osoase descoperite lângă pădure, însă specialiștii nu au reușit să stabilească cui aparține ADN-ul, astfel încât DIICOT a cerut ajutorul FBI.


Sursa: Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6817 secunde