Familie salvată de cățel, după ce bradul de Crăciun a luat foc în sufragerie

451
Familie salvată de cățel, după ce bradul de Crăciun a luat foc în sufragerie - bradinflacari75342900-1545823007.jpg
Panică mare pentru o familie din Timișoara. Oamenii s-au trezit în plină noapte că bradul din sufragerie a fost cuprins de flăcări. Alarma a fost dată de cățelul familiei care a lătrat până și-a trezit stăpânii.Incendiul a izbucnit în sufrageria unui apartament de pe strada Petru Olariu din Timișoara, scrie tion.ro.

Membrii familiei dormeau în momentul în care bradul de Crăciun a fost cuprins de flăcări. Cățelul familiei a simțit însă pericolul și a dat însă alarma. Proprietarii treziți din somn au sunat imediat la 112 și au cerut ajutorul pompierilor militari.

Cei de la ISU Banat au trimis la fața locului o autospecială de lucru cu apă și spumă și șase subofițeri. La sosirea salvatorilor flăcările s-au extins de la brad la covorul din încăpere dar și la o perdea. Incendiul se manifesta cu degajări de fum, însă a fost lichidat până să cuprindă întreg apartamentul.

Cei de la ISU Banat povestesc că, cel mai probabil, totul a fost provocat de o defecțiune a instalației de lumini montată pe brad.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3737 secunde