Fată de 15 ani a fost violată în plină stradă de un tânăr pe care l-a cunoscut online

313
Fată de 15 ani a fost violată în plină stradă de un tânăr pe care l-a cunoscut online - shutterstock1738716644-1690820511.jpg

Articole de la același autor

O fată în vârstă de 15 ani a fost violată într-o mașină, pe o stradă din Capitală, de un tânăr de 25 de ani, pe care l-a cunoscut pe internet. Agresorul a fost arestat preventiv.


Poliţişti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 15 Poliție au reținut duminică un tânăr în vârstă de 25 de ani, cercetat pentru viol.


Fata, violată într-o mașină, în Sectorul 4 din București


Acesta este acuzat că sâmbătă a violat o fată în vârstă de 15 ani.


„Din cercetări, s-a stabilit că minora ar fi cunoscut în mediul online un tânăr, iar la data menționată, în jurul orei 20.30, în timp ce se aflau într-un autoturism parcat pe o stradă din Sectorul 4, prin constrângere, împotriva voinței persoanei vătămate, tânărul ar fi întreținut raporturi sexuale orale cu aceasta, după ce în prealabil ar fi atins-o în mai multe zone ale corpului”, transmit, luni, reprezentanții Poliției Capitalei.


De asemenea, în urma investigațiilor a fost identificat și, ulterior, prins tânărul bănuit de comiterea faptei. A fost dus la audieri, iar duminică a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, față de acesta, magistrații au dispus arest preventiv pentru 30 de zile.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.363 secunde