Fată de 17 ani, GRAVIDĂ, stropită cu o substanță inflamabilă și incendiată de iubit

1163
Fată de 17 ani, GRAVIDĂ, stropită cu o substanță inflamabilă și incendiată de iubit - ambulantasmurdtipc1-1540463558.jpg

Articole recomandate

Un tânăr de 21 de ani din Săcele, județul Brașov, este suspectat că, în urma unui conflict cu iubita sa în vârstă de 17 ani, a stropit-o pe aceasta cu o substanță inflamabilă și i-a dat foc, victima fiind salvată de rudele sale. Tânăra, care este însărcinată, a fost transportată la spital cu arsuri pe mâini, torace și pe față, iar bărbatul, care fugise după comiterea faptei, a fost prins de anchetatori, scrie News.ro.


Potrivit Poliției Județene Brașov, un tânăr de 21 de ani din Săcele a avut, marți, în jurul orei 11.00, în timp ce se afla la locuința sa, un conflict cu iubita sa, alimentat de gelozie.

La un moment dat, el ar fi stropit-o pe tânăra în vârstă de 17 ani cu o substanță inflamabilă și i-ar fi dat foc. Rudele fetei au intervenit pentru stingerea focului și victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

Tânăra este însărcinată și, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, care a trimis la locul incidentului un echipaj SMURD de terapie intensivă cu medic, are arsuri pe mâini, torace și față, ea fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgențe.

Pe de altă parte, echipa formată dintr-un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov și polițiști de investigații criminale l-a prins cu rapiditate pe bărbat, care plecase de acasă imediat după comiterea faptei.

În prezent, el este în custodia polițiștilor, iar dosarul de cercetare penală pentru tentativă de omor este inițial instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov, dar avand în vedere faptul că victima este minoră el urmează a fi declinat către Parchetul pentru Minori și Familie.

Verificările sunt în derulare pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs fapta, scrie digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8341 secunde