Femei TÂLHĂRITE în plină stradă

257
Femei TÂLHĂRITE în plină stradă - 15augusttalhariiconstanta-1376571962.jpg

Articole de la același autor

Doi femei au fost victimele tâlharilor, pe străzile constănțene. Prima sesizare a fost primită de polițiștii din Mangalia, care au fost anunțați că unei femei de 54 de ani i-a fost smulsă poșeta, în care avea un telefon mobil, actele și 200 de lei.


După puțin timp, polițiștii i-au prins pe infractori; este vorba despre doi puștani, de 15 și respectiv 18 ani, ambii din Mangalia. Cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță.


O altă sesizare a fost primită de polițiști Secției 2 de la un constănțean care a anunțat că soția lui a fost acostată de trei indivizi, în timp ce se afla în zona pieței Tomis III. Suspecții i-au smuls femeii lănțișorul de aur de la gât. După puțin timp, polițiștii au reușit să-i prindă pe suspecți, și de această dată fiind vorba despre minori, cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani.


Continuând cercetările polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale au stabilit că cei trei sunt suspectați de comiterea altor două tâlhării, cu mod de operare similar, fapte comise în cursul aceleiași zile, asupra altor două femei. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale a suspecților și a recuperării prejudiciilor cauzate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Tâlharii au băgat spaima-n constănțeni
Pagina a fost generata in 0.3721 secunde