Concurs Femeia care și-a violat copilul și concubinul ei au fost arestați pentru 29 de zile

414

Articole de la același autor

Părinții băiețelului de șase ani, filmat de tată în timp ce era violat de mamă, au fost arestați pentru 29 de zile. Georgeta Costăchescu și concubinul ei, Sedat Bechir, au primit mandat de arestare preventivă din partea judecătorilor pentru viol și complicitate la viol, pentru faptele lor ei riscând între 5 și 18 ani de închisoare.
Cei doi, părinții naturali ai minorului, sunt cercetați pentru că au abuzat sexual de propriul copil și au înregistrat scenele cu o cameră video.
Polițiștii din Cumpăna au fost sesizați de Georgeta Costăchescu, de 25 de ani, că în noaptea zilei de duminică, concubinul ei, Sedat Bechir, de 32 de ani, a forțat-o să întrețină raporturi sexuale cu fiul lor, de șase ani, și a filmat cu o cameră video întreaga scenă.
Polițiștii și procurorii au descins la domiciliul celor doi, în baza unui mandat de percheziție, unde au găsit caseta video în care apar mama și fiul în timp ce întrețin raporturi sexuale. Însă, polițiștii susțin că din înregistrări reiese că femeia a avut tot timpul inițiativa și nu lasă deloc impresia că ar fi fost forțată să abuzeze de propriul copil.
Cei doi au fost reținuți în primă fază de polițiști pentru 24 de ore, după care Parchetul a formulat împotriva lor propunere de arestare pentru 29 de zile. Tribunalul a dat curs solicitării și a dispus reținerea lor.
Copilul a fost plasat în regim de urgență la Centrul de primiri al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța (DGASPC).
Potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, Roxana Onea, Tiberiu Adrian a fost ușor depresiv după audierile de marți de la Parchet, însă, ieri dimineață, starea copilului s-a ameliorat simțitor. "Psihologul mi-a comunicat cu băiețelul s-a stabilizat din punct de vedere emoțional. Interacționează cu cei din jur, s-a jucat cu ceilalți copii, a ieșit afară și a desenat pe asfalt. Psihologul s-a declarat uimit pentru că s-a acomodat foarte repede", ne-a declarat Roxana Onea.
Potrivit purtătorului de cuvânt, DGASPC a demarat mai multe anchete. Se urmărește, în primul rând, identificarea familiei extinse a copilului, rude mai apropiate care, dacă doresc, să-l poată lua în grijă. De asemenea, orice altă familie l-ar putea lua pe micuț, bineînțeles în urma unei anchete sociale. "Vrem să îl plasăm într-un mediu familial. Dacă nu vom găsi rude și nu vom identifica nici un asistent maternal care să se potrivească lui, copilul va rămâne la noi, nu la centrul de primiri urgențe, ci într-un centru de plasament. Ne vom îngriji să ajungă acolo unde îi va fi cel mai bine. Copilul poate fi ajutat să depășească trauma", spune Roxana Onea.
Totodată, mamei minorului, Georgeta Costăchescu, i-au fost suspendate drepturile părintești. Dacă femeia va fi judecată și condamnată, DGASPC va cere decăderea din drepturi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6592 secunde