Femeie de 92 de ani, legată și tâlhărită de mii de lei

189
O bătrână de 92 de ani, din comuna Grădina, a reclamat, duminică seara, că a fost legată și tâlhărită. Femeia, speriată, a mers la un vecin, aproape de miezul nopții și i-a spus că abia a scăpat cu viață după ce un alt vecin a intrat în casă peste ea, a legat-o la mâini, a amenințat-o și i-a furat toate economiile. 

Imediat, vecinul sesizat a sunat la 112 și a cerut sprijinul Poliției. Oamenii legii au ascultat-o pe femeie, care a povestit cum agresorul a intrat peste ea în casă în jurul orei 19,30, a trântit-o la podea, a legat-o cu o eșarfă la mâini și i-a furat din casă 12.000 de lei. 

Ieri, în timpul anchetei, polițiștii au găsit în casă 11.000 de lei, femeia revenind asupra celor afirmate inițial și spunând că, de fapt, i-au fost furați din casă 4.000 de lei. 

Polițiștii au demarat o anchetă, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, iar la sediul Secției de Poliție Rurală 2 Mihail Kogălniceanu au fost duși, la audieri, mai mulți suspecți, inclusiv vecinul indicat de victimă.

Este al doilea caz, de la începutul lunii, când o bătrână din județul Constanța reclamă că s-a intrat peste ea în casă de un individ care a legat-o și a tâlhărit-o. Primul caz s-a petrecut în comuna Cobadin și încă mai este căutat autorul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1833 secunde