Femeie pusă la pământ şi muşcată de faţă, de un câine. Proprietarul animalului lăsat liber, amendat

559
Femeie pusă la pământ şi muşcată de faţă, de un câine. Proprietarul animalului lăsat liber, amendat - jmhhc2g9yme4m2ixowu0n2yxmzi1ndc2-1680513925.jpg
O femeie a fost atacată, duminică după-amiază, de un câine pe stradă, animalul provocându-i răni în zona feţei, poliţiştii deschizând în acest caz un dosar penal, a informat Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova.

Conform sursei citate, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Valea Călugărescă au fost sesizaţi de către un tânăr despre faptul că mama sa ar fi fost muşcată de un câine.

"În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde au constatat faptul că, în timp ce se deplasa pe o stradă din satul Meri, femeia în vârstă de 43 de ani ar fi fost atacată şi muşcată de un câine în zona feţei. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj medical care a acordat primele îngrijiri necesare, ulterior femeia fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate", arată IJP.

Proprietarul animalului a fost amendat cu suma de 500 de lei pentru lăsarea în libertate ori fără supraveghere a animalelor care pot prezenta pericol pentru persoane sau bunuri.

De asemenea, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru neluarea de către proprietarul câinelui sau deţinătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2542 secunde