Fetiță de 11 ani, dispărută din fața casei

258

Articole de la același autor

În cursul zilei de marți, polițiștii Secției 3 au fost sesizați de Vegie Memiș, din Constanța, că, în ziua de 22 ianuarie, fiica sa, Edica Memiș, de 11 ani, a plecat de acasă și nu a mai revenit la domiciliu.
Din cercetări a reieșit că în acea zi, în jurul orei 11,00, minora a primit acceptul mamei de a ieși în fața porții imobilului în care locuiește, pentru a se juca cu fratele său mai mic în vârstă de șapte ani și, la scurt timp, a fugit într-o direcție necunoscută.
Fetița are înălțimea de 130-135 cm, constituție atletică, față ovală, păr negru până la umeri, ochi căprui, având ca semn particular un neg în colțul drept al buzei inferioare.
În momentul dispariției era îmbrăcată cu un bluzon de culoare neagră mulat pe gât, jachetă și pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră și era încălțată cu cizme de culoare neagră.
Potrivit anchetatorilor, minora a mai părăsit domiciliul în repetate rânduri, în cele din urmă fiind găsită de membrii familiei în compania unor copii ai străzii.
Cei care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliție sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4085 secunde