Fetiță de 4 ani, internată în spital după ce a mâncat O PRĂJITURĂ CU MARIJUANA!

249
Fetiță de 4 ani, internată în spital după ce a mâncat O PRĂJITURĂ CU MARIJUANA! - amb-1525015372.jpg

Articole recomandate

O fetiță de patru ani, din Miercurea Ciuc, a fost internată în spital, duminică, după ce a mâncat o prăjitură care conținea marijuana, Poliția declanșând o anchetă pentru a stabili toate aspectele legate de acest eveniment.


Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a declarat pentru AGERPRES că Poliția a fost anunțată de medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Miercurea Ciuc, unde fetița a fost adusă de părinții ei, cu simptome de intoxicație, posibil cu marijuana.


Potrivit sursei citate, fetița ar fi mâncat o prăjitură din Olanda, pe ambalajul căreia scria că conține marjuana.


Fetiței i s-au făcut spălături stomacale și a rămas internată în spital, pentru tratament și supraveghere de specialitate.


Gheorghe Filip a precizat că s-a declanșat o anchetă pentru a se stabili dacă părinții știau sau nu că prăjitura conține marijuana, de unde provine aceasta, cum au intrat în posesia ei.


"Efectuăm cercetări și investigații în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurările producerii evenimentului, referitor la toate aspectele, să vedem dacă părinții erau în cunoștință de cauză, dacă au adus ei prăjitura, dacă le-a dat-o cineva", a conchis purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8826 secunde