Filipinez prins cu substanțe interzise la bordul unei nave

295
Filipinez prins cu substanțe interzise la bordul unei nave - b36430b8716f25e6c92051b8a150732c.jpg
În timpul unui control efectuat de polițiștii de frontieră de la Grupul de Nave Constanța la bordul unei nave sosită din Sierra Leone au fost descoperite, ascunse și nedeclarate, aproximativ 200 de pastile cu substanțe interzise în România.
Sacoșa cu pastile a fost găsită, în noaptea de 25 spre 26 iunie, în sala mașini a navei. În urma cercetărilor efectuate, s-a constatat că ele aparțineau lui Huan F., de 50 de ani, care a declarat că le utiliza pentru consum propriu.
Comprimatele au fost ridicate în vederea expertizării la un laborator de specialitate. Polițiștii spun că, potrivit prospectelor medicale, ele sunt suspecte de a avea în compoziție substanțe cuprinse în lista celor interzise de Ministerul Sănătății.
Cetățeanului filipinez i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de introducere în România a unor comprimate având în compoziția lor substanțe cuprinse în "lista interzisă", fără drept. Cercetările au fost preluate de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0347 secunde