Fiul de polițist cu carduri false, eliberat din arest

438
Magistrații de la Curtea de Apel Constanța au dispus respingerea recursului declarat de procurori împotriva deciziei magistraților de la Tribunal prin care s-a dispus înlocuirea măsurii arestării preventive cu obligarea de a nu părăsi localitatea. Decizia este definitivă, astfel că Lotreanu Jr. a părăsit arestul.
Alexandru Cătălin Lotreanu, de 29 de ani, fiul fostului șef de la Secția 1 - comisarul șef Dumitru Lotreanu, a fost arestat, la începutul lunii ianuarie, după ce a încercat să cumpere din supermarketul Carrefour produse electronice și electrocasnice în valoare de 51.000 de lei folosind carduri falsificate.
Anchetatorii spun că Alexandru Lotreanu s-a prezentat, la Carrefour, împreună cu un cunoscut de-al său, Valentin Ilioară, de 23 de ani, de unde au încercat să achiziționeze mai multe produse electronice și electrocasnice. Numai că angajaților de la supermarket li s-au părut suspecte cele două carduri prezentate de cei doi și au sesizat Poliția și Parchetul. Procurorii spun că cele două instrumente de plată despre care se presupune că sunt falsificate au fost emise de unități bancare din Scoția și Canada.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 05 Martie 2011
Stire din Eveniment : Jaf la Constanța
Pagina a fost generata in 1.5347 secunde