Fiul fostului șef al Seviciului Arme din Poliția Capitalei, audiat după ce a fost prins în timp ce transporta 14.000 de cartușe

351
Fiul fostului șef al Seviciului Arme din Poliția Capitalei, audiat după ce a fost prins în timp ce transporta 14.000 de cartușe - cartusee149848092570360569300-1530822124.jpg

Articole recomandate

Fiul colonelului în rezervă Constantin Grumezescu, fost șef al Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Toxice al Poliției Capitalei, a fost ridicat, joi, de polițiștii bucureșteni și dus la audieri în legătură transportul a 14.000 de cartușe. Reprezentanții Poliției Capitalei spun că Andrei Grumezescu a fost oprit în timpul unui control în trafic.

Potrivit Poliției Capitalei, în urma unui control de rutină bărbatul a fost depistat în trafic în timp ce, împreună cu o altă persoană, trasporta cu mașina 14.000 de cartușe.

În urma verificărilor s-a stabilit că Andrei Grumezescu este autorizat să comercializeze arme și muniții, dar nu este avizat să și transporte astfel de mărfuri. Ca urmare, cei doi bărbați au fost duși, pentru audieri, la sediul Poliției Capitalei, unde a fost deschis un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Cercetările în acest caz sunt făcute de Serviciul Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase, fiind coordonate de către Parchetul Judecătoriei Sector 3, a precizat Poliția Capitalei pentru News.ro.

Constantin Grumezescu s-a pensionat în anul 2011, când ocupa funcția de șef al Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Toxice al Poliției Capitalei, iar la scurt timp după pensionare și-a deschis un magazin de arme chiar lângă sediul Poliției Capitalei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.848 secunde