Focuri de armă în Constanța pentru prinderea unor hoți

363
Focuri de armă în Constanța pentru prinderea unor hoți - pistolpolitist22911400-1321873175.jpg
Polițiștii constănțeni au folosit armamentul din dotare pentru imobilizarea a patru bărbați, prinși în flagrant în timp ce sustrăgeau bunuri din mai multe autoturisme. Duminică seară, patrula mixtă de siguranță publică formată dintr-un polițist al Secției 2 și un jandarm a surprins patru bărbați care transportau acumulatori auto.

La vederea oamenilor legii, cei patru au fugit către bulevardul Al. Lăpușneanu, abandonând două baterii la fața locului, apoi au urcat într-un autoturism Dacia Logan și au demarat în trombă.

În încercarea de a-i opri, agentul de poliție a folosit armamentul din dotare, trăgând un foc de avertisment în plan vertical și două focuri în direcția suspecților, lovind cu un glonț portbagajul autoturismului.

Oamenii legii au urmărit autoturismul suspecților până pe strada Docherilor, unde au reușit blocarea și imobilizarea lor.

Cei patru, cu vârste între 17 și 27 de ani, au fost reținuți și sunt suspectați de furtul acumulatorilor de la șase autoturisme. Ei urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.361 secunde