Focuri de armă în inima Constanței, pentru prinderea unor hoți din autoturisme

1929
Focuri de armă în inima Constanței, pentru prinderea unor hoți din autoturisme - ff16d86ffe81cfaa7f6e627ed1679c1b.jpg
Urmărire ca-n filme, în care au fost angrenate mai multe echipaje de poliție și au fost trase mai multe focuri de armă, pentru prinderea a patru hoți din autotu-risme. Scenele s-au petrecut ieri după-amiază, în jurul orei 15,30, în zona City Mall.
Mai mulți polițiști din cadrul Secțiilor 1 și 2, dar și ofițeri ai Poliției Mamaia și ai Poliției Rutiere au fost mobilizați pentru prinderea a patru indivizi despre care existau informații că au spart mai multe mașini, parcate la ieșirea din stațiunea Mamaia spre Năvodari.
Imediat după ce au dat atacul la ultimul autoturism, încărcați cu mai multe genți, hoții s-au urcat într-o mașină Dacia Logan, de culoare roșie, și au demarat în trombă spre Constanța. Polițiștii au pornit pe urmele lor. Ajunși în dreptul City Park Mall, de pe bulevardul Lăpușneanu, din Constanța, oamenii legii au tras primul foc de armă, de avertisment, în plan vertical.
Cei patru tineri nu s-au lăsat însă intimidați și și-au continuat goana, cotind pe strada Soveja, spre Delfinariu, iar apoi pe bulevardul Mamaia, încercând să ajungă în Piața Chiliei. Pe drum, polițiștii au fost nevoiți să mai tragă alte trei focuri de avertisment, unul dintre ele fiind îndreptat spre Loganul roșu, pe care l-au atins, la bara din spate.
În cele din urmă, oamenii legii au reușit să-i ajungă din urmă și să-i imobilizeze pe cei patru suspecți, înainte ca ei să ajungă în Piața Chiliei. Ulterior, tinerii au fost duși la Secția 2 , unde li s-au luat declarații și au fost identificați.
Ei se numesc Tenur Suliman, de 33 de ani, Niat Memet, de 29 de ani, Ancer Izmail, de 28 de ani, și Beinur Memet, de 24 de ani, toți din Constanța, și sunt cunoscuți de polițiștii constănțeni (de cei de la Secția 1 în mod special) ca hoți din autoturisme, având antecedente penale în acest sens.
La ora închiderii ediției, cei patru erau încă audiați la sediul Secției 2, urmând ca, la sugestia și îndrumarea procurorului de caz, să se decidă dacă ei vor fi reținuți, iar apoi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Din câte se pare, ei reușiseră să spargă un autoturism Mazda, parcat în stațiunea Mamaia, la ieșirea spre Năvodari, de unde au sustras o poșetă în care se afla o cameră video. Cercetările continuă și cu privire la alte furturi comise de cei patru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4398 secunde