Focuri de armă pentru prinderea unor suspecți de furt

298
Focuri de armă pentru prinderea unor suspecți de furt - s1ziareromaniaro-1350383118.jpg
11 persoane suspectate de furt de cablu telefonic sunt audiate, la această oră, la sediul Secției 4 Poliție Rurală Mătăsari. Azi noapte, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Mătăsari, județul Gorj, în timp ce acționau pentru prevenirea furturilor de cablu telefonic, pe raza comunei Bolboși, au surprins în flagrant delict patru persoane în timp ce încercau să sustragă cablu telefonic.

La apariția polițiștilor, cele patru persoane au încercat să scape, fapt pentru care unul dintre polițiști a tras două focuri de avertisment. Două persoane, un minor de 17 ani și un tânăr de 20 de ani, ambii din comuna Bolboși, județul Gorj, au fost prinși, celelalte două persoane reușind să fugă.

Imediat, la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Intervenție Rapidă din cadrul I.P.J. Gorj, pentru prinderea și identificarea acestora. În urma activităților de cercetare și investigațiilor efectuate, la scurt timp, polițiștii au reușit prinderea celorlalți doi suspecți, un tânăr de 21 de ani și un altul de 19 ani, din aceeași localitate.

De asemenea, au mai fost identificate alte șapte persoane suspectate de furturi de cablu telefonic. În acest moment, 11 persoane se află la sediul Poliției Orașului Mătăsari pentru cercetări, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : Razie a polițiștilor din Ovidiu
Sâmbătă, 13 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : 159 de urmăriți, depistați de polițiști
Pagina a fost generata in 0.3148 secunde