Forțele pentru Operații Speciale - Militari obișnuiți cu misiuni neobișnuite!

376
1
Forțele pentru Operații Speciale -  Militari obișnuiți cu misiuni neobișnuite! - fortele-1520011895.jpg

Articole de la același autor

De 15 ani, luptătorii din Forțele pentru Operații Speciale ne reprezintă peste tot în lume, la cel mai înalt nivel, demonstrând că fac parte din elita Armatei române. Structurile FOS sunt încadrate cu militari selectați și antrenați astfel încât să facă față efortului fizic prelungit, în medii solicitante din punct de vedere psihic, folosind echipamente specifice și tactici adecvate. 


La data de 1 martie, Forțele pentru Operații Speciale au împlinit 18 ani de la înființarea primei structuri de forțe flexibile, cu un grad mare de mobilitate și cu o capacitate sporită de reacție cunoscută. 


"Operatorii FOS sunt luptători puternici, curajoși, inteligenți, rezistenți la eforturi extreme fizice și psihice, tenace, perseverenți, agili, animați de spiritul perfecțiunii. Gradul de risc ridicat, aspectul temerar este acoperit cu deprinderi temeinice de acțiune în spațiul aerian, terestru și maritim prin capacitatea de parașutare în condiții speciale, înot și scufundare, alpinism și traversarea zonelor urbane", precizează reprezentanții MApN. 


Luptătorii sunt dotați cu elemente de armament și echipamente performante, compatibile cu dotările structurilor similare ale statelor membre NATO. Structurile de operații speciale își bazează puterea pe surpriză, viteza de acțiune, ingeniozitate, mobilitate, flexibilitate, înțelegerea mediului de acțiune din punct de vedere cultural și lingvistic.


Comentează știrea

o
3 martie 2018
pla

Creier sa-si dea seama cat fac 1-1X2 au .......

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1306 secunde