Fost patron de agenție de fotomodele din Constanța, dus la închisoare

197
Fost patron de agenție de fotomodele din Constanța, dus la închisoare - arestpozafrum-1404035911.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni l-au ridicat de acasă pe Relu Cornel Costan, fostul patron al agenției de fotomodele "Diva Models" din Constanța, condamnat definitiv pentru trafic de persoane.

Săptămâna aceasta, magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au emis sentința definitivă, prin care l-au condamnat pe constănțean la patru ani și șase luni de închisoare. În același dosar a fost condamnat și Ion Tămârjan, fostul patron al agenției de fotomodele "Star Models", tot la patru ani și șase luni de închisoare.

Reamintim că în acest dosar, intitulat sugestiv "Prostituate de lux pentru politicieni", inculpații - Ion Valeriu Tămârjan, Relu Cornel Costan, Radu Ștefan Nicola și Alexandru Gabriel Voicu - au fost acuzați că sunt paravanul celor două agenții de fotomodele au plasat pe piața prostituției de lux din România, Italia și Austria, peste 80 de prostituate. Dosarul a fost instrumentat de DIICOT Ialomița, în dosar fiind audiate persoane din București, Constanța, Călărași, Prahova, Ialomița, Bihor, Mureș, Bacău, Cluj, Argeș, Ilfov, Suceava, Timiș, Botoșani, Dolj, Gorj, Arad, Vaslui, Iași și Teleorman.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5438 secunde