Fosta fabrică de oxigen din Constanța, prădată de hoți

999

Articole de la același autor

Ieri, 21 februarie a.c., la ora 11,15, un echipaj al Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța a surprins, în zona Depozitului 4 Sud Oil Terminal, în incinta fostei fabrici de oxigen din Constanța, două persoane care tăiau cabluri electrice din aluminiu.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Constanța, căpitan Sorin Trancă, în urma verificărilor efectuate a rezultat că Jean D., în vârstă de 51 de ani și Alexandru H., de 35 de ani, ambii din Constanța, tăiaseră cu puțin timp înainte de a fi prinși două bucăți de cablu de 50 de metri, respectiv 13 metri, cu grosimea de cinci milimetri. Ei au declarat că intenționau să valorifice bunurile la un centru de colectare a deșeurilor metalice, din apropiere. Ustensilele utilizate la tăiere au fost confiscate.
Cablurile au fost lăsate în custodie pe bază de proces-verbal la o societate comercială specializată, iar celor în cauză li s-a întocmit dosarul cu actele premergătoare sub aspectul săvârșirii faptei de distrugere și furt calificat, el urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Străini în școli, amendați
Alte echipe de jandarmi, dar din Medgidia, au acționat în vederea prevenirii oricăror evenimente nedorite. Jandarmii au aplicat astfel, în ultima perioadă, 10 sancțiuni în valoare totală de 3.250 de lei, pentru încălcarea normelor legale de acces în spațiile destinate școlilor.
Astfel, potrivit căpitanului Sorin Trancă, la data de 18 februarie a.c., pe la ora 17, Valentin T., de 19 ani, din Medgidia, a fost amendat cu 500 de lei pentru că nu își justifica prezența în curtea Colegiului Tehnic Nicolae Titulescu, după ce, pe 29 ianuarie a.c., primise o sancțiune asemănătoare.
Tot pentru încălcarea normelor legale de acces în spații ale instituțiilor de învățământ și tot în același loc a mai fost sancționat Marian D., în vârstă de 23 de ani, din Satu Nou.
Florin D., de 20 de ani, din Valea Dacilor, a fost surprins în curtea Liceului Teoretic Nicolae Bălcescu, în data de 18 februarie a.c., și nu și-a putut justifica prezența în zonă, fiind, de asemenea, sancționat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.4895 secunde