Fosta șefă a SPIT Constanța, condamnată definitiv. Iată ce pedeapsă a primit!

518
Fosta șefă a SPIT Constanța, condamnată definitiv. Iată ce pedeapsă a primit! - 25novvirginiauzuncondamnatasursa-1606306514.jpg

Articole de la același autor

Magistrații Curții de Apel Constanța au decis, miercuri, 25 noiembrie, condamnarea la închisoare cu suspendare a fostei directoare a Serviciului Public de Taxe și Impozite, Virginia Uzun. Astfel, Virginia Uzun a fost condamnată la doi ani și opt luni de închisoare cu suspendare, într-un dosar în care era acuzată de abuz în serviciu de DNA Constanța. De asemenea, acesteia i s-a interzis să ocupe o funcție publică timp de doi ani.


În același dosar, Bogdan Andrei Coronea, președinte al Asociației „Consiliul pentru Promovarea Formării Profesionale”, a fost condamnat la doi ani și zece luni de închisoare cu suspendare. 


Ambii au fost condamnați și la 90 de zile de muncă în folosul comunității, în cadrul Direcției de Gospodărire Comunală a Primăriei Constanța sau în Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, sub supravegherea Serviciului de Probațiune.
Reamintim că DNA Constanța arătat, în rechizitoriul dosarului, că între SPIT Constanța și Asociația „Consiliul pentru Promovarea Formării Profesionale” au fost încheiate două contracte care aveau ca obiect organizarea de seminarii pentru formare profesională pentru angajații instituției publice. Dar, arată DNA, asociația nu era autorizată să organizeze cursuri de formare profesională. În schimb, în loc de cursurile de formare profesională, plătite integral de SPIT Constanța, angajații s-au plimbat într-o excursie în județul Alba sau au primit certificate false de participare la niște cursuri care nu s-au ținut. 
Decizia este definitivă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5944 secunde