Fostul bodyguard al lui Nicu Gheară, reținut pentru un scandal în Bamboo

2330
Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au reținut cinci persoane, acuzate că în noaptea de Revelion au provocat un scandal teribil în clubul Bamboo din Capitală. Potrivit anchetatorilor, Ferat Cherim este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniștii publice, lovire și alte violențe, amenințare și tentativă de omor, Ernis Sali este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri, complicitate la tentativă de omor, Adrian Nicolescu este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniștii publice, amenințare, complicitate la tentativă de omor, Samir Marian Ghiță este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniștii publice și tentativă de omor, iar Mihai Gheorghe este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice.

Trebuie precizat că Ferat Cherim este cunoscut drept un apropiat al fraților Vasea, el fiind implicat în scandaluri de răsunet din Constanța și Medgidia, în anii 2006 - 2008. Mai mult, el este fostul bodyguard al afaceristului Nicu Gheară.

Potrivit anchetatorilor, cu ocazia petrecerii Anului Nou în barul respectiv, inculpații au provocat un scandal, creând o stare de temere în rândul personalului și clienților clubului. Din probele administrate în cauză a rezultat că inculpații au distrus mai multe bunuri, au adresat cuvinte jignitoare, de amenințare cu acte de violențe și au agresat fizic mai multe persoane. Unii dintre inculpați au fost înarmați cu baston telescopic - castet, cuțit , alții cu briceag și bucăți de sticlă spartă, pe care le-au folosit pentru agresarea fizică a mai multor persoane, care au necesitat zile de îngrijiri medicale.

Anchetatorii au mai precizat: "Probatoriul administrat până în acest moment al urmăririi penale a relevat că, unele dintre persoanele vătămate au fost agresate și cu pumnii, picioarele și cu extinctorul existent în local, iar pentru a diminua posibilitățile acestora de a se apăra dar și pentru a "descuraja" intervenția în sprijinul celor agresați a altor persoane prezente, amenințau, cu obiectele contondente" .

Printre victime s-au numărat și doi sportivi, practicanți de kempo. Bogdan Paul Badea și Mihai Bibac au declarat, imediat după incident, că au fost atacați de Chemal Ferat și amicii săi, în toaleta clubului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5767 secunde