Fostul primar de la Hârșova, Ionel Chiriță, anchetat pentru spălare de bani și abuz în serviciu

711
Fostul primar de la Hârșova,  Ionel Chiriță, anchetat pentru spălare de bani și abuz în serviciu - fostulprimarharsovaionelchiritas-1431361961.jpg

Articole de la același autor

Fostul edil al orașului Hârșova, Ionel Chiriță, a ajuns în atenția polițiștilor de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și a procurorilor de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, fiind acuzat de ilegalități în atribuirea unor contracte de achiziții publice.

Plângerea a fost formulată în atenția procurorilor de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care au deschis un dosar penal, iar împreună cu polițiștii de la Criminalitate Economică, cu cei de la Ordine Publică și Investigații Criminale, sprijiniți de mascații de la Serviciul Acțiuni Speciale, au descins în zece percheziții, atât la Primăria Hârșova, la domiciliile mai multor suspecți, cât și la firme cărora le-au fost atribuite contracte de achiziții publice. Este vorba despre firmele: SC Rico SRL, SC Imvest SRL, SC New Ficon SRL, SC Reprut Reparații Rutiere SRL. În urma perchezițiilor, inclusiv de la Primăria Hârșova au fost ridicate mai multe înscrisuri financiar con-tabile și comerciale.

Potrivit anchetatorilor, fostul edil Ionel Chiriță este anchetat pentru abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave și spălare de bani. Față de acesta, anchetatorii au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 15 Aprilie 2015
Stire din Politică-Administrație : Hârșova va avea debarcader
Pagina a fost generata in 0.4835 secunde