Fostul șef al Atelierului Electroenergetic de la Aeroportul Kogălniceanu, condamnat pentru luare de mită

426
Fostul șef al Atelierului Electroenergetic de la Aeroportul Kogălniceanu, condamnat pentru luare de mită - 2986c60fbed8a413f3c672cb294fb6ee.jpg
Magistrații de la Tribunalul Constanța au dispus condamnarea la trei ani de închisoare cu suspendare a lui Adrian Ionescu, fostul șef al Atelierului Electroenergetic de la Aeroportul Internațional "M. Kogălniceanu", din Constanța, care a fost judecat pentru comiterea infracțiunii de luare de mită. Sentința nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel la Curtea de Apel Constanța.
Bărbatul este acuzat de luare de mită, după ce a fost prins, în flagrant, în timp ce primea suma de 2.000 de dolari de la denunțătorul Virgil Enușcă, pentru a-i permite acestuia să continue și să finalizeze executarea unei lucrări în incinta aeroportului fără obiecțiuni din partea sa.
Potrivit rechizitoriului, la data de 4 august 2009, denunțătorul Virgil Enușcă a sesizat organele de urmărire penală spunând că Adrian Ionescu, în calitate de șef al Atelierului Electroenergetic la Societatea Națională Aeroport Internațional "M. Kogălniceanu" Constanța SA, i-a pretins în repetate rânduri 20% din valoarea lucrării pe care societatea administrată de el o execută în incinta aeroportului, pentru a permite continuarea lucrării până la finalizare.
Ca urmare a denunțului, la data de 5 august 2009, s-a organizat prinderea în flagrant a lui Adrian Ionescu.
Luat la întrebări de anchetatori, Ionescu le-a spus că banii i-au fost dați cu împrumut, iar apoi și-a schimbat declarația spunând că Virgil Enușcă i-a dat banii ca să-i țină până a doua zi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9004 secunde