Fostul șef al Poliției Cumpăna, agent șef Aurelian Coliș, rănit într-un accident rutier

890
Fostul șef al Poliției Cumpăna, agent șef Aurelian Coliș, rănit într-un accident rutier - 2dccf6705e5b830d7fdb5f915694a678.jpg
Fostul șef al Postului de Poliție Cumpăna, agentul șef Aurelian Coliș, a fost rănit, ieri, într-un accident rutier produs pe DN 39 E, între Constanța și Cumpăna.
Potrivit lucrătorilor Serviciului Poliției Rutiere Constanța, evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 15,20, când Florea Lazăr, care conducea un autoturism Dacia cu numărul de înmatriculare CT-89-GLK, și care circula între Constanța și Cumpăna, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, respectiv carosabil acoperit cu apă și a intrat în acvaplanare.
Șoferul a pierdut controlul mașinii, care a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune, cu partea lateral stânga, cu un autoturism marca Dacia, cu numărul de înmatriculare CT-71-COP, condus regulamentar de agentul șef de poliție Aurelian Coliș, fostul șef al Poliției Cumpăna, în prezent lucrător în cadrul Serviciului Poliției Rutiere - Biroul Eforie.
În urma impactului, cele două mașini au ieșit în decor. La fața locului s-a deplasat de urgență o ambulanță, care i-a acordat primul ajutor polițistului Aurelian Coliș și l-a transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Celălalt șofer implicat în accident nu a fost rănit.
Ambii șoferi au fost testați cu aparatul Drager, rezultatul fiind că niciunul nu a consumat alcool.
La fața locului s-a deplasat și șeful Serviciului Poliției Rutiere Constanța, comisar șef Constantin Dancu, pentru a se edifica cu privire la condițiile în care s-a produs accidentul rutier.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7608 secunde