Fostul șef al Serviciului Permise Auto Argeș rămâne în arest

544

Articole recomandate

Magistrații Curții de Apel București au respins, ieri, cererea de eliberare pe cauțiune a fostului șef al Serviciului Permise Auto Argeș, George Codruț Vlăsceanu, însă decizia nu este definitivă.
Judecătorii au fixat, pe 29 august, o cauțiune în valoare de 25.000 de lei pentru eliberarea din arest preventiv a lui Vlăsceanu. Banii îi vor fi returnați comisarului șef.
Vlăsceanu nu este la prima încercare de a ieși din arestul preventiv. Înalta Curte de Casație și Justiție a respins, pe 12 august, ca nefondate recursurile declarate de cei 20 membri ai rețelei din scandalul permiselor auto Argeș împotriva deciziei Curții de Apel București din 8 august, prin care s-a dispus prelungirea mandatelor de arestare.
Magistrații Curții de Apel București au emis, pe 21 iunie, mandate de arestare preventivă pe numele a trei persoane, doi sub-ofițeri și al unui instructor auto, toți trei acuzați de procurorii DNA că fac parte din rețeaua din Argeș, care elibera, ilegal, permise auto diferitor persoane, care nici măcar nu susțineau examen.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9814 secunde