FOTO. ACCIDENT GRAV. TREI TIRURI S-AU CIOCNIT

1293
1

Articole recomandate

Circulația rutieră a fost oprită, miercuri după-amiază, pe DN7, în apropierea orașului arădean Lipova, unde trei autotrenuri s-au ciocnit, după ce unul dintre șoferi a pierdut controlul volanului din cauza vitezei și a ajuns pe contrasens, potrivit Romania TV. Doi dintre trei șoferi au fost răniți.


Accidentul a avut loc între localitățile Lipova și Odvoș, pe DN7, martorii afirmând că șoferul unui TIR a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, unde s-a izbit frontal cu un alt TIR. Acesta din urmă a ricoșat tot pe contrasens, unde a lovit un al treilea automarfar, care circula în spatele celui care a provocat coliziunea.


Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Arad, Lorena Radu, a declarat pentru News.ro că doi dintre șoferi au fost răniți, unul fiind dus la spital la Arad cu elicopterul SMURD, în timp ce al doilea a fost dus la spitalul din Lipova cu o ambulanță.


TIRUL care a intrat prima dată pe contrasens transporta porumb în saci, o parte din marfă fiind răsturnată pe partea carosabilă.


Din primele cercetări ale polițiștilor a reieșit că șoferul care a pierdut controlul volanului circula cu viteză prea mare în condițiile în care carosabilul era ud, din cauza ploii.




sursa foto: aradon.ro






Comentează știrea

X
6 aprilie 2017
Pfff

Soferi de TIR: personaje care nu inteleg putina fizica elementara, se rastoarna cu masinile, nu pot opri, ce sa mai... o categorie care crede ca nu li se poate intampla nimic! Spaima soselelor, la gramada cu taximetristii.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5565 secunde