Video Foto și Video / Tupeu de șmecher: Drifturi în centrul Constanței, în plină zi!

1375
8

Articole de la același autor

Tupeu fără margini: un șofer a turat la maximum motorul mașinii tunate și a făcut drifturi pe unul dintre bulevardele principale din Constanța. Nu a contat că era mijlocul zilei sau că putea răni pe cineva. Acum, polițiștii au deschis o anchetă pentru a-l trage la răspundere. 


Nu este o noutate faptul că, adeseori, șoferii teribiliști își turează motoarele puternice pe șoselele din Constanța. De data aceasta, un șofer a dat dovadă de un tupeu peste măsură. Un filmuleț postat pe o rețea de socializare, în cursul zilei de ieri, arată cum un șofer aflat la volanul unui Opel Calibra tunat, de culoare portocalie, turează la maximum motorul autoturismului, după care face drifturi pe Bulevardul Tomis, în zona Capitol. Fără să țină cont de faptul că se afla pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din municipiul Constanței, în mijlocul zilei și că ar fi putut să rănească fie un pieton, fie un alt șofer! După ce și-a demonstrat talentul, șoferul a demarat în trombă, lăsând în urmă o perdea de fum… 


Și cum astfel de isprăvi sunt motive de laudă pentru împătimiții cailor putere și ai vitezei și nu puteau să rămână în vreo arhivă personală, imaginile au fost postate pe Internet, devenind în scurt timp virale. Astfel au ajuns și în atenția Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, care a transmis următorul comunicat, ieri după-amiază: "Urmare a apariției în mass-media a unor imagini în care un șofer efectuează manevre periculoase cu autoturismul, pe un bulevard din Constanța, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au fost demarate verificări pentru identificarea sa, riscând să fie tras la răspundere conform legii". 


Potrivit unor surse, filmulețul ar fi fost realizat în cursul zilei de sâmbătă, 20 septembrie. Din primele informații, se pare că în imagini ar apărea auto-turismul deținut de un tânăr constănțean de 25 de ani, cunoscut în rândul pa-sionaților de motoare puternice și viteză cu porecla "Aspirină". Polițiștii trebuie să stabilească, însă, dacă într-adevăr în momentul în care a fost realizat filmulețul la volanul Opel-ului Calibra se afla respectivul tânăr. De asemenea, urmează să se stabilească ce pedeapsă riscă, de natură contravențională sau penală. 




Comentează știrea

bbb
24 septembrie 2014
un retardat handicapat cu opel

RROMania este o tara de dobitoci

cen zurat
24 septembrie 2014
sigur ca da...

il asteptam la stirile de la ora 5

descultilor
24 septembrie 2014
s-a chi.sat pe voi

stati pe margine, va curg balele, apoi aruncati cu pietre in neputinta voastra

Dan
24 septembrie 2014
un idiot...

daca era in America il impuscau politistii...dar in tara asta de doi lei, politistii stau si se uita, presupun ca o sa-l dojeneasca parinteste pe cocalarul asta...treziti-va idiotilor, ca altfel va incaleca nesimtitii...astia trebuie batuti bine si/sau impuscati, ca altfel nu scapam de ei !

un descult
24 septembrie 2014
???

Mie nu-mi curg balele dupa moarte si dupa fite de taran din cet cu nr de bg care nu mai poate sa dea la b@#£ (am suspiciunea ca n-a putut niciodata) asa ca a investit fabuloasa suma de cateva sute de euro in mizeria aia portocalie pentru a compensa impotenta. Donare placuta in continuare baieti, va asteptam cu drag la stiri sectiunea mortaciuni ! Apropo, cine e interesat de numele si adresa idiotului va pot ajuta cu placere !

marketglory
24 septembrie 2014
marketglory

w w w.marketglory.com/strategygame/Parmalat (copiaza link-ul in browser fara spatii) www.marketglory.com/strategygame/Parmalat MarketGlory este un simulator economic, politic, social si militar in care aveti posibilitatea de a va converti moneda virtuala in bani reali. Fiecare jucator din comunitatea MarketGlory are posibilitatea sa: munceasca, infiinteze companii, candideze la guvern, recomande referali, sa dobandeasca grade militare si sa-si construiasca propria organizatie. Drumul catre povestea de succes in Market Glory este strategia personalizata a fiecarui jucator din comunitatea Market Glory. Aici nu exista limita de timp, unii vor atinge obiectele mai repede si altii mai tarziu. Important este sa fii prezent in Market Glory si sa iti dezvolti ceea ce iti da satisfactii in acest joc. Succesul este rezultatul unei activitati care are la baza actiune si perseverenta. In orice domeniu din viata cei care nu renunta cu siguranta reusesc si isi ating toate obiectivele. Astfel un succes in Market Glory iti asigura un venit substantial si in viata reala. Banii nu aduc fericirea, ci numarul lor. 100 ron virtuali in joc sunt 1 euro. 1 euro real, care se poate scoate la un moment dat, cand ai ajuns la 20 euro. Fiecare om adus iti poate aduce zilnic intre 1 - 10 euro, daca ai rabdare si jucati amandoi. emal: [email protected] YM: stanciuadrian33

Relu
30 septembrie 2014
Cele mai sigure locuri de munca!

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

suleyman
2 octombrie 2014
fara cenzura

Toti ii criticati akm ! Vorbeste ala ca opelu ii o mizerie :)) uitate frate la tn ;) cati km poti sa dai la pedale ? Sau mergi cu transportu in comun ? ;) nu sunt nici unde locuri amenajate, asa ca se dau unde apuca, din cate filmari sunt peste tot, doar pe el la gasit ? ... si masina ii o bestie !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5161 secunde